Golfrestaurang i Täby

Hej på er. Eftersom jag länge har jobbat inom restaurangbranschen, som ni som följer mig och min blogg säkert har bra koll på, så har jag blivit lite kräsen kring vilka restauranger jag själv som företagare och restaurangchef besöker! Har fått väldigt bra uppfattning och skulle vilja ge rekommendationer till golfrestaurangen Skålhamra Gård som ligger i Täby.

Jag besökte restaurangen som ligger i Täby GK och träffade på ägarna till restaurangen som då heter Maria Holmberg och Andreas Nielsén.

Jag märkte rätt så omgående att dessa personer var mycket erfarna, och jag som själv är restaurangchef blev faktiskt väldigt förvånad på hur väl jag blev bemött och serverad på restaurangen.

Detta är ju klassat och har titeln som ”golfrestaurang” och jag skämtade lite med dem om att jag inte spelar golf och frågade lite skämtsamt om detta möjligtvis inte var stället för mig. De förklarade att självklart kan man komma hit även om man inte har det minsta intresset för golf, men att de har många stamkunder som har golf som ett gemensamt intresse. Därav så är man hur välkommen som helst oavsett vem man är och om man sysslar med golf eller inte, spelar faktiskt ingen större roll.

Skålhamra Gård sysslar med både luncher och catering så är perfekt om man vill göra en tillställning och beställa mat i större propositioner och till större sällskap. De är även populära för sina skålburgare, som de serverar med egengjord dressing och tryffelmajonäs.

Jag rekommenderar er som vill ha en bra och mysig restaurang att göra ett besök på denna restaurang som ligger i Täby.