Mysig livs med catering och mini-golf!

Hejsan! Hoppas ni har det bra. Det var ett tag sen sist. Jag skulle vilja tipsa om ett företag som heter Mörlanda Livs, som är en väldigt trevlig och mysig livsmedelsbutik som finns i Alingsås och Mölndal.

Skulle vilja rekommendera detta företag då jag tycker att de har så himla trevlig personal som verkligen har bra serviceanda och verkligen behandlar sina kunder bra med högsta möjliga servicen!

Jag handlar alltid här när jag är i närheten, samt så skulle jag vilja tipsa om att de, förutom har en supermysig livsmedelsbutik här, även sysslar med andra tjänster som till exempel catering!

Jag har själv beställt smörgåstårta i större mängder när vi skulle ha ett dop och skulle få väldigt många gäster. Deras smörgåstårtor gick verkligen hem, och var otroligt fräscha och fina! Detta rekommenderar jag verkligen att prova, gästerna blev supernöjda! Och jag med såklart!

Förutom butik samt catering så kan man även handla online på deras hemsida där de har information om deras varor, allt ifrån smörgåstårtor, förrätter, plockmat, köttbrickor, kalla rätter, varme rätter och kalla bufféer. De har det mesta!

De har dessutom en väldigt mysig mini-golf alldeles intill deras livsbutik! Supermysigt om man är flera eller om man själv bara vill ha en lite paus från vardagen och koppla bort tankarna lite. Tycker absolut att ni ska besöka detta ställe! Bara ett tips från mig – supernöjd stamkund!