Restaurangen jag helst vänder mig till för en lunch

Hej alla fina läsare! Det gläder mig verkligen att ni nu är så många som läser min blogg, därför tänkte jag skriva ett rekommendationsinlägg som jag vet att ni tycker om. Det kommer handla om en restaurang som heter Phaya Thai, dit går jag med jämna mellanrum för en lunch i Vänersborg.

Jag ska inte sticka under stolen med att jag är väldigt dålig på att laga mat hemma, vilket gör att jag sällan har med en matlåda till jobbet. Med det sagt tror jag att ni förstår att jag ofta köper mat när jag är på jobbet. En favoritrestaurang som jag har är Phaya Thai, det är stället jag helst går till för att äta en god lunch i Vänersborg. Fördelarna är att restaurangen ligger nära mitt jobb och att de har riktigt god mat, dessutom är deras kundservice ett stort plus i kanten. Jag blir alltid glad när jag kommer dit och bemöts av glada ansikten, det glada humöret håller i sig även efteråt eftersom jag får äta så god mat. Varje gång jag går dit för en lunch blir jag lika nöjd, jag tror faktiskt inte att jag någonsin har blivit missnöjd när jag har varit där. Eftersom jag ofta äter ute har det gjort att jag har testat en hel del restauranger men Phaya Thai är en av få som jag går tillbaka till, jag vill helt enkelt inte gå miste om något så bra som deras service och mat. Med tanke på att jag är så otroligt nöjd med dem ville jag skriva det här inlägget och informera er om dem, utifall att ni någon gång funderar på vart ni ska gå för en riktigt god lunch i Vänersborg. Jag har tipsat många vänner om dem och näst intill alla har varit nöjda och tackat mig för det tipset.