Otroligt bra hjälp inom vägledning

Hej på er! Välkommen till ett inlägg som ska handla om det övernaturliga och vart man kan få bra vägledning i Lund för att kunna hantera de övernaturliga saker som händer runt omkring dig. Dagens inlägg ska handla om när jag fick hjälp av ett medium med en händelse som hade skärrat mig ganska rejält. Om du skulle ha ett intresse för det medium som jag fick hjälp av kan du läsa mer här om henne och vad hon har att erbjuda.

Det var en vanlig tisdag för några veckor sedan och jag och min man gick till vår favoritrestaurang för att fira vår årsdag med en underbar middag. Under den kvällen var det inte så många på restaurangen, vilket vi till en början tyckte var ganska mysigt. Det var mysigt tills saker började hända som inte hade någon förklaring, lampor tändes och släcktes, dörrar öppnades och saker trillande ner i golvet. Det var faktiskt riktigt skrämmande och vi kunde inte njuta av vår mat för fem öre, efter någon vecka hade jag fortfarande inte släppt det och kände att jag behövde vägledning i Lund för att kunna ta mig vidare i livet. Då kom jag i kontakt med Anna Medium i Skåne som erbjöd tjänster inom vägledning relaterat till det övernaturliga. Tack vare henne kunde jag förstå hela situationen bättre och kunde på så sätt även lättare processera det, genom hennes vägledning i Lund kunde jag återgå till att leva mitt liv utan bekymmer kring vad som hade hänt den kvällen på restaurangen. Hon erbjuder även tjänster inom healing och husrensning, om ni skulle vara mer intresserade av det kan ni läsa vidare via länken i början av inlägget.